Skip to main content

Ventilatorski konvektorji - talno-zidni

Idealna alternativa klasičnim radiatorjem

Konvektor v talno-zidni izvedbi se namesti na podoben način kot klasični radiator, pogosto se uporabi kot zamenjava radiatorjev v obstoječi ali alternativna rešitev v novi instalaciji. Od radiatorja se razlikuje v tem, da ima vgrajen aluminijasti prenosnik toplote in ventilator za izpihovanje zraka. Prednost pred radiatorjem je v višji učinkovitosti, torej z nižjo temperaturo vtoka doseže enak ali večji grelni učinek učinek. Druga prednost je, da omogoča ohlajanje prostora, torej je enotna in rešitev za popolno notranjo klimo skozi celo leto. Delovanje konvektorja je lahko skoraj neslišno (25-30dB), da bi dosegli bolj tiho delovnaje, je potrebno izbrati kakovosten konvektor z visoko-učinkovitim ventilatorjem, ki pri nizki hitrosti vrtljajev dosega visok učinek ogrevanja ali hlajenja.

Stropna, kanalska ali podometna instalacija

Konvektor se lahko vgradi tudi pod strop, v sistem kanalskega ogrevanja ali ohlajanja, ali pa podometno v zid. Odvisno od načina vgradnje in zahtev uporabnika je potrebno določiti ustrezen tip, dodatno opremo, pritrdilne elemente in krmilni sistem.

Strokovnjak svetuje

Naši strokovnjaki bodo kos še tako zahtevnim problemom.

Vprašajte strokovnjaka

Pošljite povpraševanje

Prosimo, da nam za izdelavo ponudbe posredujete vaše želje in zahteve.

Zahtevajte ponudbo

Povpraševanje

* obvezna polja

Ventilatorski konvektorji - talno-zidni
Ventilatorski konvektorji - talno-zidni

Tehnična dokumentacija

Creatim RPFiles FilesCache CacheClear cache Clear cacheTrigger action Trigger actionFirebug lite Firebug lite0.054928 0.054928»