Skip to main content

Toplotne črpalke za večje objekte

Primerne za vse vrste objektov

Toplotne črpalke za večje objekte

Thermia ima dolgoletne izkušnje v razvoju in proizvodnji toplotnih črpalk večjih kapacitet. Stanovanjske stavbe, šole, prodajalne, cerkve, industrijski objekti – naše rešitve se lahko prilagodijo vsem vrstam objektov.

Odvzem toplote podtalni vodi, zemlji, geotermalnim vrtinam ali odpadnemu zraku

Toplotna črpalka za proizvodnjo toplote za ogrevanje, pripravo tople vode ali hlajenje uporabi obnovljivo energijo iz kateregakoli toplotnega izvora z minimalnimi obratovalnimi stroški. Investicija v toplotno črpalko se v vaši nepremičnini izplača relativno hitro, kar prispeva k ekonomičnosti, kot tudi k čistejšemu okolju. Oglejte si članek o delovanju toplotne črpalke.

Sistem je prilagodljiv potrebam in zahtevam

Pomagamo vam poiskati in načrtovati pravo rešitev glede na situacijo in potrebe vašega objekta. Pravilno dimenzioniranje in zasnova sistema sta odločilna dejavnika za maksimalne prihranke in mi prevzemamo polno odgovornost, da boste z investicijo v toplotno črpalko dobili najboljši učinek.

Deluje in deluje, skoraj brez vzdrževanja

Toplotna črpalka skoraj ne potrebuje vzdrževanja, je priročna in varna rešitev. Kot dodaten varnostni ukrep lahko prejmete informacijo na daljavo v primeru, da sistem potrebuje vašo pozornost.

Inteligentni nadzorni sistem

Toplotno črpalko Thermia lahko upravljate in nadzirate preko interneta. Optimizacija delovanja je bolj preprosta in bolj natančna kot kadarkoli doslej. Po zagonu toplotne črpalke preprosto priklopite toplotno črpalko preko širokopasovnega omrežja.

Povpraševanje

* obvezna polja

Creatim RPFiles FilesCache CacheClear cache Clear cacheTrigger action Trigger actionFirebug lite Firebug lite0.034970 0.034970»