Skip to main content

Toplotne črpalke za ogrevanje prostorov

Vedno topel dom in velik prihranek stroškov

Toplotna črpalka vam bo zagotovila najvišjo raven udobja in hkrati prihranila velik del stroškov za ogrevanje in pripravo tople vode. Kadar hišo ogrevate s toplotno črpalko, najprej opazite enakomerno in prijetno tople prostore, ne glede na uro in dan, skozi celo zimo. Tople vode je vedno dovolj, saj jo toplotna črpalka greje v velikem grelniku, na visoko temperaturo skozi celo leto. Kljub visokemu udobju pa so stroški ogrevanja občutno nižji v primerjavi s klasičnimi viri ogrevanja, kot so plin, kurilno olje ipd.

Odvzem toplote zunanjemu zraku, podtalni vodi, zemlji, geotermalni vrtini

Toplotna črpalka za proizvodnjo toplote za ogrevanje, pripravo tople vode ali hlajenje uporabi obnovljivo energijo iz kateregakoli toplotnega izvora z minimalnimi obratovalnimi stroški. Investicija v toplotno črpalko se v vaši nepremičnini izplača relativno hitro, kar prispeva k ekonomičnosti, kot tudi k čistejšemu okolju.

Sistem je prilagodljiv potrebam in zahtevam

Pomagamo vam poiskati in načrtovati pravo rešitev glede na situacijo in potrebe vašega objekta. Pravilno dimenzioniranje in zasnova sistema sta odločilna dejavnika za maksimalne prihranke in mi prevzemamo polno odgovornost, da boste z investicijo v toplotno črpalko dobili najboljši učinek.

Deluje in deluje, skoraj brez vzdrževanja

Toplotna črpalka skoraj ne potrebuje vzdrževanja, je priročna in varna rešitev. Kot dodaten varnostni ukrep lahko prejmete informacijo na daljavo v primeru, da sistem potrebuje vašo pozornost.

Inteligentni nadzorni sistem

Toplotno črpalko Thermia lahko upravljate in nadzirate preko interneta. Optimizacija delovanja je bolj preprosta in bolj natančna kot kadarkoli doslej. Po zagonu toplotne črpalke preprosto priklopite toplotno črpalko preko širokopasovnega omrežja.

Thermia zrak/voda

Thermia zemlja/voda

Povpraševanje

* obvezna polja

Creatim RPFiles FilesCache CacheClear cache Clear cacheTrigger action Trigger actionFirebug lite Firebug lite0.042834 0.042834»