Skip to main content

Sejem Dom 2018

13.-18. marec - Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, dvorana B, prostor 21

Obiščite nas in se osebno prepričajte o naših inovativnih rešitvah za energijsko učinkovito ogrevanje, hlajenje in prezračevanje vašega doma ali poslovnega prostora. Sodelujemo z vodilnimi proizvajalci strojne opreme, naši dobavitelji so specialisti in pionirji na svojem področju.
Imamo znanje in izkušnje, da iz vrhunskih komponent sestavimo in izvedemo unikatno rešitev po meri kupca, ki bo trajno in zanesljivo zagotavljala zmogljivo delovanje z minimalnimi obratovalnimi stroški.

Rezervirajte svoj termin za posvet in pridobite BREZPLAČNO vstopnico

Pošljite nam elektronsko pošto na naslov jogpAbumbt.usbejoh/tj, nas pokličite na 080 20 65 ali izpolnite spletni obrazec za povpraševanje in rezervirajte svoj termin za posvet in predstavitev novosti.

Rezervirajte svoj termin in si zagotovite BREZPLAČNO vstopnico za sejem Dom!
* obvezno pripišite telefonsko številko

Premierna predstavitev Geotermalnih paketov s toplotno črpalko Thermia G3

Geotermalni paketi

Predstavljamo vam paleto rešitev za ekonomično in zanesljivo zagotavljanje udobne notranje klime v vašem domu, s preverjeno v preizkušeni tehnologiji iz domovine geotermalnih toplotnih črpalk v partnerjih z dolgoletnimi izkušnjami v izkoriščanju v zemlji shranjene energije.

KAJ VSEBUJE PAKET?

  • Toplotno črpalko Thermia Diplomat Optimum G3, preverjena in ena najbolje prodajanih toplotnih črpalk na Švedskem, vključno z napredno tehnologijo HGW -  skoraj brezplačno ogrevanje sanitarne vode z vročim plinom - do 95 °C.
  • Zemeljsko sondo Muovitech TurboCollector TC45 - sonda TC45 s turbulentno  tehnologijo, vključno z vrtanjem in vgradnjo, tekočino proti zamrzovanju in zemeljskimi deli ter uvodom v objekt, skladno s standardnimi pogoji vgradnje.
  • Daljinski nadzor Thermia Online - dostop in urejanje nastavitev toplotne črpalke ter obveščanje o dogodkih na daljavo.
  • Zagon sistema - z lastnimi serviserji preverimo, zaženemo in predamo v uporabo vsak vgrajen sistem, tako vam zagotovimo optimalno delovanje od prvega dne.
  • 50 let garancije na opremo Muovitech in 5 let garancije na sistem Thermia - kakovosta izvedba naložbe je najvišjega pomena, zato obvladujemo vse dejavnike, ki so pogoj za dolgo življenjsko dobo in vaše dolgotrajno zadovoljstvo.

Preberi več:

Letak s cenami: Geotermalni Paketi

Brošura: Thermia Diplomat Optimum G3

Brošura: Thermia HGW Tehnologija

Članek: Thermia Geotermalne toplotne črpalke in HGW Tehnologija

Video prestavitev: HGW Tehnologija

Na sejmu Dom predstavljamo tudi:

  • Pionirja toplotnih črpalk za ogrevanje prostorov, švedskega proizvajalca Thermia Varme, ki že 50 let usmerja vse svoje zmogljivosti v razvoj, izpopolnjevanje in izdelavo enega produkta - toplotne črpalke.
  • Inovativnega švedskega proizvajalca geotermalne opreme Muovitech in svetovno novost, patentirano geosondo s turbulentno tehnologijo TurboCollector TC 45 (enojna 45mm sonda)
  • Specializiranega proizvajalca sanitarnih toplotnih črpalk Vesttherm iz Danske, ki že preko 40 let razvija in izdeluje izključno toplotne črpalke za sanitarno vodo.
  • Največjega svetovnega proizvajalca klimatskih naprav Gree, ki z napredno tehnologijo dosega najvišjo učinkovitost klimatskih naprav za ogrevanje in hlajenje ter v Evropi in svetu velja za najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.
  • Največjega francoskega proizvajalca tehnike za ogrevanje Thermor z naprednimi električnimi grelnimi telesi - električni radiatorji, sevalni paneli, kopalniški radiatorji.

Povpraševanje

* obvezna polja