Skip to main content

Razdelilne armature in razdelilni jaški Muovitech

Muovitech razdelilne komore

Razdelilna komora je namenjena združitvi kolektorskega polja, sestavljenega iz več zank. Komore so različnih dimenzij, odvisno od števila zank oziroma moči geotermalne toplotne črpalke. Komora je izdelana iz masivnega polietilenskega jaška s tesnilnim pokrovom. Prednost namenske razdelilne komore pred improvizirano je v tem, da vsebuje materiale in opremo, namenjeno uporabi v hladnem in vlažnem okolju, kar zagotavlja trajno zanesljivost. Komora vsebuje kakovostno razdelilno in zbiralno armaturo vključno z zapornimi ventili in regulatorji pretoka za posamezno zanko. Priključki zank so izvedeni zunaj komore z elektro-spojkami, kar zagotavlja, da bo notranjost komore ostala suha in čista. Komora je kompaktne dimenzije, ki je odvisna od števila zank, je pregledna z odlično dostopnostjo za servis in vzdrževanje.

Razdellna komora je na voljo v obliki jaška premera 650, 850 ali 1200mm ter škatle dimenzije 920x1080x550mm.

Muovitech razdelilne armature

V primeru, da boste izdelali jašek v lastni režiji ali da bodo vse zanke kolektorja dovedene v notranjost objekta, vam nudimo namenske razdelilne in zbiralne armature. Na voljo so armature za 2 do 9 zank, ki vključujejo zaporne ventile, regulatorje pretoka, polnilni ventil DN25, priključke zank DN32 in dovodni/odvodni priključek DN32-50 odvisno od števila zank.

Strokovnjak svetuje

Naši strokovnjaki bodo kos še tako zahtevnim problemom.

Vprašajte strokovnjaka

Pošljite povpraševanje

Prosimo, da nam za izdelavo ponudbe posredujete vaše želje in zahteve.

Zahtevajte ponudbo

Povpraševanje

* obvezna polja

Razdelilne armature in razdelilni jaški Muovitech
Razdelilne armature in razdelilni jaški Muovitech

Tehnična dokumentacija

Creatim RPFiles FilesCache CacheClear cache Clear cacheTrigger action Trigger actionFirebug lite Firebug lite0.038822 0.038822»