Skip to main content

Grelniki sanitarne vode in hranilniki toplote

Grelniki sanitarne vode

Odvisno od potrebe po sanitarni vodi nudimo grelnike z različnimi karakteristikami. Vsi naši grelniki sanitarne vode so izdelani po najvišjih standardih, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in maksimalno učinkovitost v sistemu s toplotno črpalko. Pomembna je kakovost materialov, proti-korozijska zaščita, toplotna zaščita in karakteristika toplotnega prenosnika.

Hranilniki toplote

Toplotna črpalka pri svojem delovanju proizvaja toploto, ki jo preko tekočine prenese na grelna telesa, kot npr. ploskovno ogrevanje (talno, stensko, stropno), radiatorski sistem ali na ventilatorske konvektorje. V nekaterih primerih je povezava med toplotno črpalko in ogrevali neposredna, v drugih primerih je priporočljiva vgradnja hranilnika toplote. Hranilniki toplote so na voljo v različnih velikostih in izvedbah – namenjeni ogrevanju, hlajenju ter kombinaciji ogrevanja in priprave tople sanitarne vode. Podrobno delovanje toplotne črpalke si lahko ogledate tukaj.

Povpraševanje

* obvezna polja

Grelniki sanitarne vode in hranilniki toplote
Grelniki sanitarne vode in hranilniki toplote
Creatim RPFiles FilesCache CacheClear cache Clear cacheTrigger action Trigger actionFirebug lite Firebug lite0.039388 0.039388»