Skip to main content

Gree uradni dobavitelj OI v Rio de Janeiru

2016-07-07

Do otvoritve OI v Riu je le še mesec dni. Nedavno je bil Gree nagrajen z nazivom "Uradni dobavitelj" olimpijskih iger v Rio de Janeiru, po osvojitvi številnih projektov za klimatizacijo športnih prireditvenih prostorov in podporne infrastrukture.

Uradna spletna stran OI v Riu ima v objavljenem seznamu partnerskih podjetij le dve s kitajske - med njima Gree Electric Appliances. Druga je 381°, znamka športne opreme.

Gree Rio1

Carlos Nuzman,predsednik organizacijskega komiteja OI v Riu (levo) in Xie Dongbo, pomočnik predsednika Gree Eletric (desno)

Znano je, da je kvalifikacijsko preverjanje partnerja pred izborom izjemno dosledno. Da bi postali uradni dobavitelj, morajo kandidati ne le zagotoviti visoko kakovostno opremo in storitev, temveč tudi prestatidosledno preverjanje vodenja proizvodnje, družbene odgovornosti, trajnostnega razvoja ipd.

Gree Rip2

Pogodba med uradnim dobaviteljem Gree Electric Appliances in orgainzatorjem OI 2016 v Riu

Osvojitev pogodbe z organizatorji vrhunskih športnih dogodkov na svetovni ravni ni nobena novost - Gree je že leta 2008 dobavil opremo za profesionalno klimatizacijo v "Media Village" na OI v Pekingu in je bil nagrajen z nazivom "Excellent Supplier of Air Conditioning Equipment" s strani organizacijskega komiteja OI v Pekingu.Gree je pridobil tudi številne drugie projekte, kot so FIFA World Cup v Južnoafriški republiki, Africa Cup of Nations v Angoli, Asian Games v Guangzhou, Universiada v Shenzhen-u, Zimske OI 2014 v Sochi, FIFA World Cup v Braziliji, Svetovno prvenstvo v hokeju na ledu ipd.

Gree je kot prvi kitajski proizvajalec opreme za hišno tehniko investiral v Braziliji ustanovil proizvodni obrat v brazilskem Manausu že leta 2001, torej je ugled znamke in kakovosti Gree produktov globoko zakoreninjem med Brazilci.

Do sedaj so Gree klimatske naprave že vgrajene na prizoriščih otvoritvene in zaključne slovesnosti, v olimpijski vasi, medijski vasi, letališčih in drugih spremljajočih objektih.

Gree Rio3
Gree klimatske naprave hladijo olimpijsko vas

Gree Rio4
Gree na prizorišču otvoritvene in zaključne slovesnosti OI v Riu

Povpraševanje

* obvezna polja

Povezave: