Skip to main content

Geotermalni paketi Thermia

Geotermalni paketi s toplotno črpalko Thermia G3

Geotermalni paketi

Predstavljamo vam paleto rešitev za ekonomično in zanesljivo zagotavljanje udobne notranje klime v vašem domu, s preverjeno v preizkušeni tehnologiji iz domovine geotermalnih toplotnih črpalk v partnerjih z dolgoletnimi izkušnjami v izkoriščanju v zemlji shranjene energije.

KAJ VSEBUJE PAKET?

  • Toplotno črpalko Thermia Diplomat Optimum G3, preverjena in ena najbolje prodajanih toplotnih črpalk na Švedskem, vključno z napredno tehnologijo HGW -  skoraj brezplačno ogrevanje sanitarne vode z vročim plinom - do 95 °C.
  • Zemeljsko sondo Muovitech TurboCollector TC45 - sonda TC45 s turbulentno  tehnologijo, vključno z vrtanjem in vgradnjo, tekočino proti zamrzovanju in zemeljskimi deli ter uvodom v objekt, skladno s standardnimi pogoji vgradnje.
  • Daljinski nadzor Thermia Online - dostop in urejanje nastavitev toplotne črpalke ter obveščanje o dogodkih na daljavo.
  • Zagon sistema - z lastnimi serviserji preverimo, zaženemo in predamo v uporabo vsak vgrajen sistem, tako vam zagotovimo optimalno delovanje od prvega dne.
  • 50 let garancije na opremo Muovitech in 5 let garancije na sistem Thermia - kakovosta izvedba naložbe je najvišjega pomena, zato obvladujemo vse dejavnike, ki so pogoj za dolgo življenjsko dobo in vaše dolgotrajno zadovoljstvo.

Preberi več:

Brošura: Thermia Diplomat Optimum G3

Brošura: Thermia HGW Tehnologija

Članek: Thermia Geotermalne toplotne črpalke in HGW Tehnologija

Povpraševanje

* obvezna polja

Creatim RPFiles FilesCache CacheClear cache Clear cacheTrigger action Trigger actionFirebug lite Firebug lite0.053889 0.053889»