Skip to main content

Atlas pridobil certifikat zlate bonitetne odličnosti

Mednarodno priznana zlata bonitetna odličnost

Zlata bonitetna ocena odličnosti AAA je mednarodno priznan certifikat in predstavlja vrhunsko bonitetno oceno gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih za zadnja tri poslovna leta ter napoveduje varnost poslovanja s podjetjem v naslednjih dvanajstih mesecih.

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, veljajo za najzanesljivejše, najkredibilnejše in najmanj tvegane poslovne subjekte za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: strankami, kupci, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi. Zlata boniteta odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki odlično poslujejo že vsaj tri leta zapored.

V Sloveniji v letu 2017 zlato bonitetno odličnost AAA dosega 2.648 podjetij od 167.703 registriranih. V dejavnosti trgovina na debelo z drugimi izdelki široke porabe je vključno z Atlasom registriranih 612 podjetij, od tega jih le 19 dosega mednarodno priznane standarde zlate bonitetne odličnosti.

Rezultat poslovanja odraz sodelovanja uigrane ekipe

Atlas je eden vodilnih distributerjev klimatskih naprav, toplotnih črpalk in električnih ogreval na domačem trgu. V 27 letih obstoja se je Atlas uveljavil kot korekten strokovni partner trgovcem, monterjem, projektantom in nenazadnje končnim uporabnikom produktov in storitev. Ta ugledni certifikat, ki še dodatno utrjuje zaupanje poslovnih partnerjev, vsem zaposlenim v podjetju pomeni predvsem potrditev dobrega dela.

Kot je povedal direktor Yasin Jodeh:

"Rezultati poslovanja in status podjetja na trgu so odraz poslovne etike in zavzetega dela prav vseh sodelavcev. Ker s svojimi produkti poleg prijetne notranje klime, zagotvaljamo temperaturne pogoje za bivanje in delo, nam je uporabnik vedno na prvem mestu. Nabor kakovostnih rešitev vodilnih proizvajalcev na sveti in teža, ki jo dajemo pred- in poprodajnim aktivnostim, zagotavljajo najvišjo raven zadovoljstva kupcev, kar štejemo kot pogoj za nadaljevanje in rast poslovanja. Pridobitev certifikata zlate bonitetne odličnosti potrjuje, da smo v poslovanju stabilni in uspešni ter smo zanesljiv partner vsakemu kupcu, kot dobavitelju."

AAA zlata boniteta

ATLAS TRADING d.o.o.

Matična št.: 5306027

Bisnode d.o.o., 9. 10. 2017

Zlata bonitetna odličnost je mednarodno priznan certifikat, ki ga družba Bisnode AB podeljuje na evropski ravni. Gre za najvišje možno priznanje poslovne odličnosti, ki ga je Atlas prejel na svojem sedežu dne 9. 11. 2017 od predstavnikov podjetja Bisnode.