Skip to main content

Klimatske naprave

Gree banner
Klimatske naprave za vas dom

Preveri ponudbo klimatskih naprav

Vsaka tretja klima na svetu je GREE

Gree je največji specializirani proizvajalec klimatskih naprav na svetu. S sedežem v mestu Zhuhai (Kitajska) in proizvodnjo v 9 tovarnah po vsem svetu, s preko 80.000 zaposlenimi, več kot 5.000 razvojnih inženirjev in kot lastnik preko 6.000 registriranih patentov je največji in najmočnejši specializirani proizvajalec klimatskih naprav na svetu.

1/3 je greeMočan lasten razvoj, nadzor nad tehnologijo omogoča korporaciji uveljavitev smernic v svetu klimatizacije in spremembo koncepa v "Razvito na Kitajskem", ne zgolj "proizvedeno na Kitajskem".

Z letno kapaciteta proizvodnje je preko 60 mio kompletov klimatskih naprav za hišno uporabo in 5,5 mio kompletov komercialnih sistemov in preko 20 mrd EUR letnega prometa je Gree zanesljivo največji specializirani proizvajalec na svetovnem trgu.  Produkti se delijo na 20 kategorij, 400 serij in preko 7.000 modelov. Preko 200 mio uporabnikov po vsem svetu postavlja Gree na 1. mesto med proizvajalci klimatskih naprav.

Široka paleta produktov velike sisteme za zahtevne rešitve, specialne klimatske naprave za profesionalne namene, do zmogljivih in učinkovitih hišnih klimatskih naprav ter rešitev za kakovost zraka v prostoru, kot so razvlažilci in čistilci zraka. Nove serije klimatskih naprav odlikuje predvsem izjemna sposobnost ogrevanja prostorov, delovanje pri nizkih zunanjih temperaturah, visoki izkoristki in možnost krmiljenja na daljavo preko WiFi modula.

Gree - Daikin: strateško partnerstvo

Gree-Daikin

Gree je v letu 2008 sklenil strateško partnerstvo z vodilnim japonskim proizvajalcem klimatskih naprav Daikin. Korporaciji sta ustanovili dve skupni tovarni: Zhuhai Gree Daikin Device Ltd. in Zhuhai Gree Daikin Precision Mold Co. Ltd.

5 ključnih področij strateškega sodelovanja:
1. Skupni razvoj inverter klimatskih naprav
2. Skupna proizvodnja ključnih sestavnih delov
3. Skupna proizvodnja kalupov
4. Skupna nabava surovin in materialov
5. Proizvodnja hišnih klimatskih naprav za japonski trg

Gree je doslej proizvedel preko 1,5 mio klimatskih naprav najvišje kakovosti pod znamko Daikin, namenjenih prodaji na Japonskem.

Od začetka sodelovanja do sedaj sta Gree in Daikin ustanovila več skupnih tovarn za proizvodnjo ključnih sestavnih delov za klimatske naprave. Ena od tovarn je  proizvaja visoko kakovostne klimatske naprave.

Daikin kot tržni vodja v inverterski tehnologiji klimatskih naprav in Gree kot največji proizvajalec na svetu, sta s partnerstvom pridobila ključne kompetence za obvladovanje trga.

Povezava: izjava za javnost na Daikin.com

Gree logo

Povpraševanje

* obvezna polja

Creatim RPFiles FilesCache CacheClear cache Clear cacheTrigger action Trigger actionFirebug lite Firebug lite0.086467 0.086467»